ABC Wellness

Buitengewoon, het liefst gewoon buiten.

/ filosofie

Wellness, daar kunnen wij weleens bij helpen.

A

andacht geven aan tuinen. De aandacht geven die ze verdienen. Dat is onze dagelijkse bezigheid. En we doen niets liever. Wij zien graag 100% tevreden en blije klanten. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, bieden wij nu ook wellness producten aan. Wij zien wellness namelijk als een verlengstuk van de tuin. Een plek waar je helemaal tot rust kan komen, door enkel de achterdeur open te gooien. ABC Wellness staat voor persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwalitatief goede wellness producten. Gewoon zoals u van ons gewend bent.

De perfecte balans tussen wellness en groen. Dat is wat wij doen.

ABC Wellness - Nijmegen
ABC Wellness - Sauna's - Venus

/ werkwijze

De zoek-het-zelf-maar-uit-mentaliteit is bij ons ver te zoeken.

B

lijven aanpassen totdat beide partijen tevreden zijn. Wij hebben een volledig assortiment, maar we leveren alleen wat u mooi vindt. Daarom is uw input ook erg belangrijk. We zien het als een uitdaging om een plek te creëren waar de klant zich écht thuis voelt. Vinden wij het niet mooi? Dan zullen we dat eerlijk zeggen.

Voordat we aan de slag gaan bekijken we eerst de huidige situatie. Dit doen we om de combinatie groen en wellness perfect op elkaar aan te laten sluiten. Daarna gaan we ouderwets aan de slag met potlood en papier. Want, een goed ontwerp begint met een schets op papier. Samen met u passen we de schets aan tot het ultieme plaatje. Zodanig, zodat we er allebei trots op kunnen zijn.

/ producten

Volledig assortiment, maar alleen wat u mooi vindt.

C

ombineer het groen met ontspannen en genieten. We gaan verder daar waar het tuinieren stopt. Wellness producten krijgen een welverdiend plekje in de tuin en geven de tuin een extra dimensie. Neem een frisse duik in het zwembad, ontspan in de spa’s, kom zwetend tot rust in de sauna of geniet van een opfrisbeurt onder de buitendouche. Eigenlijk kan alles. En dat in de achtertuin. Bekijk hier de eindeloze mogelijkheden.

ABC Wellness - Nijmegen

/ bekijk hier de producten

/ baden

Baantjes trekken, maar dan zonder grasmaaier.

Baden in luxe. Op een zomerse zondagochtend heerlijk wakker worden in uw eigen zwembad, hoe zou dat voelen? Wij willen het u graag laten ervaren. Niet genoeg ruimte voor een ‘echt’ zwembad, maar wel voor een spa? Ook daar hebben we iets moois voor. Kijk gauw verder.

/ buitendouches

Sproeiers waar je zelf graag onder gaat staan.

Combineer een bezoekje aan de infraroodcabine met een opfrisbeurt onder de buitendouche. De buitendouche maakt de luxe beleving in de achtertuin compleet. Ook de buitendouches kunnen compleet op maat worden gemaakt. Bij ABC Wellness staan de wensen van de klant altijd centraal.

/ infraroodcabines

Infraroodcabines, ook in andere kleuren leverbaar.

Tijdens de koude winteravonden lekker genieten van de warmte van een infraroodcabine. Een cabine waar het bloed sneller van gaat stromen. Zelfs als je er niet in zit. Deze cabines houden, net als wij zelf, niet van de gure winterdagen. De cabines worden daarom altijd ergens binnenin geplaatst, bijvoorbeeld in een tuinhuisje.

/ sauna’s

Al zwetend tot rust komen.

Om de klant compleet van dienst te kunnen zijn, bieden wij ook sauna’s aan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze barrels. De ronde tonvorm van de barrel is een échte blikvanger in uw tuin. Daarnaast kunnen deze barrels direct in de tuin geplant worden. Deze bikkels kunnen namelijk tegen weer en wind. Zelfs tegen Hollandse omstandigheden.

/ spa’s

Naast 0,5 en 1,5 nu ook vanaf 1500 liter verkrijgbaar.

Bellen blazen en in bubbels baden, dat kan in onze spa’s. Is er een betere manier om van uw eigen tuin te genieten? Wij denken van niet. De spa’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Klik op de button om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

/ tuinontwerp

Unieke materialen van buitengewone kwaliteit.

Iedereen wil een unieke tuin, hoe groot of klein de tuin ook is. Wij zien wellness als verlengstuk van de tuin, maar dan moet alles wel perfect op elkaar zijn afgesteld. Wij houden altijd rekening met de wensen van de klant. Meer over tuinontwerp? Bezoek dan ABC Tuinbedrijf.

/ druk bezig met ontspanning

  • Jan Janssen Lok
    Jan Janssen Lok
  • Ruud Janssen Lok
    Ruud Janssen Lok

/ contact

Je  vindt ons eigenlijk altijd buiten, daar waar de tuinen zijn. Dit maakt het soms lastig ons te vinden, dus vandaar dat wij een kantoor hebben op de volgende locatie:

Adresgegevens

ABC Tuin & Wellness

Veldstraat 14
6533 CC
Nijmegen

M: info@abc-tuinbedrijf.nl

social media

/ wij bellen liever
0641745965 (Jan) | 0651565978 (Ruud)

Neem anders hieronder contact met ons op via de mail.

Start typing and press Enter to search