producten / spa’s

vortex spa’s

De vortex spa’s hebben een rijke historie wat betreft relaxen in, om en onder water. Deze spa’s zijn goedkoop in gebruik, dus voor de energiekosten hoef je het gelukkig niet te laten.

evolution spa’s

Ontwerpers hebben verschillende technische snufjes gecombineerd in deze Evolution spa’s. Een spa met een groen label, waardoor deze spa’s ook nog eens goed zijn voor het milieu en voor uw portemonnee.

outlet/fisher spa’s

Outlet/fisher spa’s hebben een aantrekkelijk prijsje en zijn verkrijgbaar in verschillende strakke kleuren. Daarnaast beschikken ze ook over gekleurde jets en kussentjes. Een ware eyecatcher in je eigen achtertuin.

tulp spa’s

De ontwerpen van deze spa’s zijn van Nederlandse bodem. Het zijn compacte, maar toch complete spa’s. De spa’s hebben ruime zitplaatsen zodat er plek is voor de hele familie. Mits je daar behoefte aan hebt.

sunshine spa’s

Deze sunshine spa’s doen het ook als de zon niet schijnt, waardoor ze ook in uw tuin een goede keuze zouden zijn. Wij leveren enkel de Aphrodite, waardoor we de keuze nóg makkelijker maken.

overflow spa’s

Overflow spa’s zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Denk aan openbare gelegenheden, zoals wellness centers en zwemparadijzen. Deze spa’s voldoen aan hogere eisen in vergelijking met spa’s voor privé gebruik.

Start typing and press Enter to search