/ WELLNESS IN NIJMEGEN

BDS_1399

/abc wellness

Wellness, daar kunnen wij ook weleens bij helpen.

A

andacht geven aan tuinen. De aandacht geven die ze verdienen. Dat is onze dagelijkse bezigheid. En we doen niets liever. Wij zien graag 100% tevreden en blije klanten. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, bieden wij nu ook wellness producten aan. Wij zien wellness namelijk als een verlengstuk van de tuin. Een plek waar je helemaal tot rust kan komen, door enkel de achterdeur open te gooien. ABC Wellness staat voor persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwalitatief goede wellness producten. Gewoon zoals u van ons gewend bent.

De perfecte balans tussen wellness en groen. Dat is wat wij doen.

 / bekijk ons assortiment

/ baden

Baantjes trekken, maar dan zonder grasmaaier.

Baden in luxe. Op een zomerse zondagochtend heerlijk wakker worden in uw eigen zwembad, hoe zou dat voelen? Wij willen het u graag laten ervaren. Niet genoeg ruimte voor een ‘echt’ zwembad, maar wel voor een spa? Ook daar hebben we iets moois voor. Kijk gauw verder.

/ buitendouches

Sproeiers waar je zelf graag onder gaat staan.

Combineer een bezoekje aan de infraroodcabine met een opfrisbeurt onder de buitendouche. De buitendouche maakt de luxe beleving in de achtertuin compleet. Ook de buitendouches kunnen compleet op maat worden gemaakt. Bij ABC Wellness staan de wensen van de klant altijd centraal.

/ infraroodcabines

Infraroodcabines, ook in andere kleuren leverbaar.

Tijdens de koude winteravonden lekker genieten van de warmte van een infraroodcabine. Een cabine waar het bloed sneller van gaat stromen. Zelfs als je er niet in zit. Deze cabines houden, net als wij zelf, niet van de gure winterdagen. De cabines worden daarom altijd ergens binnenin geplaatst, bijvoorbeeld in een tuinhuisje.

/ sauna’s

Al zwetend tot rust komen.

Om de klant compleet van dienst te kunnen zijn, bieden wij ook sauna’s aan. Bekijk bijvoorbeeld eens onze barrels. De ronde tonvorm van de barrel is een échte blikvanger in uw tuin. Daarnaast kunnen deze barrels direct in de tuin geplant worden. Deze bikkels kunnen namelijk tegen weer en wind. Zelfs tegen Hollandse omstandigheden.

/ spa’s

Naast 0,5 en 1,5 nu ook vanaf 1500 liter verkrijgbaar.

Bellen blazen en in bubbels baden, dat kan in onze spa’s. Is er een betere manier om van uw eigen tuin te genieten? Wij denken van niet. De spa’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Klik op de button om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

/ tuinontwerp

Unieke materialen van buitengewone kwaliteit.

Iedereen wil een unieke tuin, hoe groot of klein de tuin ook is. Wij zien wellness als verlengstuk van de tuin, maar dan moet alles wel perfect op elkaar zijn afgesteld. Wij houden altijd rekening met de wensen van de klant.

ABC Wellness - Nijmegen

/ diensten

Volledig assortiment, nog volledigere dienstverlening.

C

ombineer het groen met ontspannen en genieten. We gaan verder daar waar het tuinieren stopt. Wellness producten krijgen een welverdiend plekje in de tuin en geven de tuin een extra dimensie. Neem een frisse duik in het zwembad, ontspan in de spa’s, kom zwetend tot rust in de sauna of geniet van een opfrisbeurt onder de buitendouche. Eigenlijk kan alles. En dat in de achtertuin.

/ wij bellen liever

Neem anders hieronder contact met ons op via de mail.

0641745965 (Jan) | 0651565978 (Ruud)

BDS_1545

Start typing and press Enter to search